Profil

Velkommen til HOLBERG FENGER GRUPPEN                                                                           

Holberg Fenger Gruppen er et privatejet ejendomsudviklingsselskab, som investerer, opfører, udlejer og sælger velbeliggende ejendomme hovedsaligt i Storkøbenhavn.  Den aktuelle udviklingsportefølje udgør ca. 64.000 m2 fordelt på 14 ejendomme. Ejendommene er alle gode investeringsejendomme. Interesserede investorer kan kontakte direktør Flemming Holberg Fenger på. tlf. 35353131 eller mail fhf@holbergfenger.dk.

Ejendommene indeholder ca. 150 lejemål, som er udlejet til større virksomheder, varehuse, dagligvarebutikker, detailhandelskæder, benzinselskaber, restauranter, offentlige myndigheder, foreninger, forsikringsselskaber, banker og boliger m.v.

Der investeres kun i ejendomme med stor investeringssikkerhed – og her er attraktiv beliggenhed og synlighed et ”must”. Ejendommene skal have en høj arkitektonisk standard – smukke at se på – og i gedigne materialer. I forbindelse med opførelse/ombygning tilstræber vi, at tilføre ejendommene ”personlighed”.

Ejendommene projekteres med fleksible løsninger og forberedt for den teknologiske udvikling. Alt for at skabe en fremtidssikker ejendom – der effektuerer stor tiltrækningskraft på de bedste lejere og investorer.

Koncernens sætter en ære i at foretage ejendomsinvesteringer med forsigtige og traditionelle investeringsprincipper, såsom fastforrentede finansiering for at skabe økonomisk stabilitet, også overfor vores fremtidige investorer.

Vores målsætning er at tilbyde kvalitetslejemål/ejendomme til konkurrencedygtige priser, hvorfor vi til stadighed tilsigter og optimerer på driften samt funktionaliteten på ejendommene.

Det ligger os meget på sinde at medvirke til en spændende byudvikling, hvor der skabes nye muligheder, gerne baseret på kreativ og utraditionel tankegang – god arkitektur – byggerier der fungerer og udtrykker liv samt skaber oplevelser.

Koncernbalancen udgør i dag ca. 1. 284 Mio kr. og egenkapitalen ca. 553 Mio kr. Der arbejdes løbende med udvikling af 3-4 nye større byggeprojekter, hvortil følger løbende værdioptimering på den samlede ejendomsportefølje.

Holberg Fenger Gruppen søger til stadighed velbeliggende grundarealer og eksisterende bygninger – gerne nedslidte – til ny projektudvikling.

Vi er en lille og effektiv organisation med stor arbejdsglæde, udholdenhed og smidighed – vores holdning er, vi ser mulighederne og ikke begrænsningerne.  Vi har ”gå-på” mod og viljestyrke samt udholdenhed til at gennemføre de opgaver, vi går i gang med – alt med iver for at sikre de bedste rammer for en god arbejdsdag.

Vi holder til i lyse lokaler, som ligger med udsigt over Torvet og bydelen i Vanløse, hvor 5 dygtige medarbejdere håndterer opgaver med hhv., køb, salg, projektudvikling og byggeprojektledelse samt udfører Facility management på de ca. 120 lejemål.

Vores succes bygger på vores kunder og det sublime samarbejde, vi skaber sammen.   

De bedste hilsener

Flemming Holberg Fenger

Adm. Direktør